Iedereen die 18 jaar of ouder is en serieus opzoek is naar een spannende flirt is hier welkom! Maar ook als je gewoon opzoek bent naar leuk contact of misschien wel meer kun je hier terecht.

Om u aan te melden op deze site, dient u allereerst naar Ondeugendcontact.be te gaan. Als u daar eenmaal bent vindt u helemaal bovenin een rode balk met daarin 4 opties. Klik op de laatste optie: “Registreer nu gratis!”. Vervolgens verschijnt er in het midden van de pagina een formulier met als titel: Registreer nu gratis! Vul uw gegevens volledig in, als u hiermee klaar bent kunt u op de onderste knop “Registreer nu gratis!” klikken. Dan bent u geregistreerd op Ondeugendcontact.be.

Zo gemakkelijk is het!

Een profielfoto is voor geen enkel van onze leden verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een profielfoto een leukere indruk maakt en tot meer gespreksstof etc. kan leiden, we merken dat leden met een profielfoto meer aanspraak krijgen dan leden zonder profielfoto. We willen je dus als tip meegeven dit wel te doen. Echter ben je volledig vrij in deze keuze.

Uw profiel is strikt privé en niemand anders dan alleen uzelf heeft dan ook toegang tot uw profiel. Deze website wordt geëxploiteerd door GWA Limited Persoonlijke gegevens van gebruikers van GWA Limited -producten en -diensten worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. GWA Limited houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Natuurlijk is het van belang dat u een goed wachtwoord kiest zodat alleen u op uw profiel kunt komen. Het beste is om een wachtwoord te nemen van minimaal 6 karakters met daarin cijfers. Neem geen bestaand wachtwoord of persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld uw verjaardag. Kies een nieuw wachtwoord wat voor anderen niet te raden is.

Bij ongewenste berichten en/of ongewenst gedrag kunt u onze helpdesk raadplegen via het volgende e-mail adres: team@ondeugendcontact.be. Zodra wij uw mailtje hebben ontvangen, zullen wij direct actie ondernemen en de gepaste maatregelen toepassen.

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden op Ondeugendcontact.be moet u allereerst credits kopen. U vindt deze credits op onze website onder het kopje ‘’Koop credits’’. Een creditpack is een pakket dat u koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden.

Tevens kost het versturen van een flirt ook één credit. Een wink kan wel kosteloos verstuurd worden.

Ondeugendcontact.be biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 8, kosten € 10,00
  • CreditPack 25, kosten € 27,50
  • Creditpack 45, kosten € 47,50
  • Creditpack 100, kosten € 95,00
  • Creditpack 250, kosten € 225,00

Ondeugendcontact.be biedt de volgende betaalmethoden aan voor het kopen van credits:

  • iDeal
  • Mr Cash/Bancontact
  • Paysafecard
  • Bankoverschrijving
  • Betaling via telefoon

Het kan soms zo zijn dat de browser waarvan u gebruik maakt de site niet goed opent. Wij raden u aan het nog eens in een andere browser te proberen. Mocht het dan nog steeds niet lukken kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk, via: team@ondeugendcontact.be.

Stuur een mailtje aan team@ondeugendcontact.be, wij kunnen u dan persoonlijk verder helpen.

Een wink stuur je naar iemand om zijn/haar aandacht te trekken. Het is eigenlijk een digitale knipoog.

U kunt uw profiel zelf verwijderen door rechtsboven op "Mijn profiel" te klikken en vervolgens naar "Verwijder mijn profiel" te navigeren. Mocht je problemen hiermee ondervinden, dan kan je ook ons via email contacten, zodat wij dit voor je kunnen regelen. Het email adres is team@ondeugendcontact.be. Zodra het account verwijderd is, ontvang je daar een bevestiging van.

De Website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met Fictieve Profielen, waarbij onder flirten wordt verstaan het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainmentdoeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk.
Je kunt per e-mail een verzoek indienen. Het e-mailadres kun je vinden op de contactpagina.